Nu drar vi strax ut.

Regnet öser ner i falun men det kommer inte hindra oss från att ha riktigt kul ikväll. Vi drar till Rättvik nån gång vid sex skulle jag tippa på. Så nu hoppas jag att det ska bli riktigt kul. Köpt vin och körsbärs öl så jag ska skratta , ropa och sjunga och dansa ikväll tänkte jag. Får se om jag kanske kommer filma spektaklet också. Om inte annat får ni se massor med bilder imorgon!

CHIO!

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: