Regnet öser ner i falun men det kommer inte hindra oss från att ha riktigt kul ikväll. Vi drar till Rättvik nån gång vid sex skulle jag tippa på. Så nu hoppas jag att det ska bli riktigt kul. Köpt vin och körsbärs öl så jag ska skratta , ropa och sjunga och dansa ikväll tänkte jag. Får se om jag kanske kommer filma spektaklet också. Om inte annat får ni se massor med bilder imorgon!

CHIO!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: