Rolig kväll

Va så himla kul igår. Tyvärr däckade Linn innan vi ens kommit fram men ja sånt kan ju hända den bästa. Jag träffade på Lena därinne så vi babblade på massor. Drack körbärsöl och vin. Ringde Lenas puckade ex och sa att han var är äckeldvärg och att han var liten och äckli för de sa Lena att jag skulle göra. Sen ramlade jag i ett dike när vi skulle upp och kissa i skogen haha, hade lervälling på skorna MEN tack och lov klarade sig klänningen. Duktig man är då haha.

Lagt upp film på eländet på Youtube, bara att bli vän med mig genom den där länken så kan ni se, tänkte lägga upp på william där också sen och sånt. Privat alltså så ni måste bli vän för att kunna se något alls.
Sen finns ju bilder som vanligt på bdb också. Man kan tydligen lägga in privata videos upptäckte jag nu. Kunde man inte förr men, ja här är den!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=sGKMCU4hdkU]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=4vfcNchyxVo]

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: