Hjälpa till.

Jag har gått hem till sonens pappa för att hjälpa honom med att städa. I stället blev det så att jag fick honom att rensa saker i hemmet. Han har 3 garderober och i dem finns massor han inte använder så jag tänkte att varför inte rota lite där, så nu har han slängt en del. Vi ska fortsätta om ett tag just nu sitter han och sonen och i vanlig ordning spelar indiana jones.

Själv gör jag inget alls har bara allmänt tråkigt just nu, tycker vi kan börja röja igen. hehe

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: