I onsdags var det cruicing här i stan VAR sjukt kul. Jag och Anna roade oss kungligt och jag har inte skrattat så mycket på väldigt länge. Vi åkte med två stycken och bara hade allmänt kul. Anna fick mig att dricka raggar groggar så himla äckligt och jag dansade på huven HAHA. Jaja vissa blir helt galna när dom får alkohol i kroppen. I alla fall så var det de som bjöds och de var så himla roligt. Åkte hem till sonens pappa senare sov typ hela dagen efter för jag mådde som jag alltid mår dagen efter. Är trött och seg och helt förstörd. Idag har jag städat här hemma, kändes jätte bra. Har knappt varit hemma nått så de behövdes. Nu ser det fint och rent ut här hemma. Kvällen blir lugn för min del. Ska rensa lite i badrumsskåpet tänkte jag. Vad ska ni pyssla med?

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: