Dagarna som gått.

I onsdags var det cruicing här i stan VAR sjukt kul. Jag och Anna roade oss kungligt och jag har inte skrattat så mycket på väldigt länge. Vi åkte med två stycken och bara hade allmänt kul. Anna fick mig att dricka raggar groggar så himla äckligt och jag dansade på huven HAHA. Jaja vissa blir helt galna när dom får alkohol i kroppen. I alla fall så var det de som bjöds och de var så himla roligt. Åkte hem till sonens pappa senare sov typ hela dagen efter för jag mådde som jag alltid mår dagen efter. Är trött och seg och helt förstörd. Idag har jag städat här hemma, kändes jätte bra. Har knappt varit hemma nått så de behövdes. Nu ser det fint och rent ut här hemma. Kvällen blir lugn för min del. Ska rensa lite i badrumsskåpet tänkte jag. Vad ska ni pyssla med?

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

2 thoughts on “Dagarna som gått.

 • 11 augusti, 2012 at 17:38
  Permalink

  30 juli 2009 kl 6:35 e m

  Kan du inte lägga upp lite kort? Älskar att se på bilder. Kram

  Reply
 • 11 augusti, 2012 at 17:39
  Permalink

  30 juli 2009 kl 11:09 e m

  Jag ska göra de . Är så dålig på att ta mig för bara ^^

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: