GAH

Va tiden sölar fram. Jag vill att den ska bli halv två så jag kan knata till ett ställe och fråga om släpvagnar. Igår visste dom inte om dom hade några, men nu är jag liksom FAN jag vill veta i kroppen. Håll tummar och tår åt mig, om allt går enligt planerna kan vi då hämta min syster imorgon i köping. Men jag törs inte hoppas för då blir man besviken. Bäst är att vara neutral för då kan man bara bli GLAD liksom. Sonen spelar på andra datorn och jag sitter här. Vi ska gå till hans pappa sen, han ska fixa med bilen är en sak som måste fixas på den annars får den körförbud. Alltså de är en enkel sak så de bör gå fort.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: