Imorgon blir det köping.

Imorgon drar vi. Jag och sonens pappa och sonen hämtar släpvagnen som vi fick låna, sen åker vi till Kniva och dumpar av sonen hos sin farmor eftersom hon ställde upp som barnvakt blir lite enklare så eftersom vi lär lasta bilen också. Sen drar vi mot Köping. Har aldrig varit där innan så ska bli spännande och se var de är för ställe, man vet ju bara om staden på grund av en annan del av köping , för övrigt mycket bra serie. Hur som helst bor syrran typ granne med dom nu så hon sa idag att chansen var mycket stor att vi lär ser någon därifrån jag har med mig systemkameran i högsta hugg (ironi) . Nä nu ska jag gå och sova, vi ska upp tidigt imorgon.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: