Imorgon blir det köping.

Imorgon drar vi. Jag och sonens pappa och sonen hämtar släpvagnen som vi fick låna, sen åker vi till Kniva och dumpar av sonen hos sin farmor eftersom hon ställde upp som barnvakt blir lite enklare så eftersom vi lär lasta bilen också. Sen drar vi mot Köping. Har aldrig varit där innan så ska bli spännande och se var de är för ställe, man vet ju bara om staden på grund av en annan del av köping , för övrigt mycket bra serie. Hur som helst bor syrran typ granne med dom nu så hon sa idag att chansen var mycket stor att vi lär ser någon därifrån jag har med mig systemkameran i högsta hugg (ironi) . Nä nu ska jag gå och sova, vi ska upp tidigt imorgon.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: