Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Köpingresan och jobbdag numero 1

Det gick bra att ta sig till köping, gick rätt fort att lasta in allt i släpvagnen och sen dra oss tillbaka mot hemmet. På vägen tillbaka när vi passerar Fagersta upptäckte jag deras slogan, FAGERSTA här får du livstid. Jag skrattade så jag trodde jag skulle dö, samlar såna där slogans.

Gick bra att fixa in allt i lägenheten åt syrran också sen. Drog till kniva på tipspromenad så Cujo (syrrans hund) fick springa av sig i skogen. Sen drog vi hemåt och sonens pappa bjöd på klyftpotatis och grönsaker och fläskfile. Sen var det hemåt.

Idag var min första dag på jobbet samt min börja banta dag. Har gått så där, åt fil till frukost med linfrön, sedan köttbullar och grönsaker till lunch sedan blev det hårdbröd som mellanmål på jobbet och sedan spagetti och köttfärssås (lite) till middag. TOG mycket köttfärssås och lite spagetti bara. Imorgon har jag köpt linfrön och katrinplommonspure att ha i yogurten ska även ta en paltbröd med kaviar och två ägg. Då står man sig över lunchen, kan äta ris eller nått då för var nån messmörskorvgryta på jobbet och messmör är knappast nyttigt eller kalorifattigt eller bra för mig som är laktosintellerant.

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: