Så har jag satt igång med min äggbantning igen. För mig funkar det, när jag väl tar mig tid att börja så går de fort. Brukar tappa 1 kg dagen. Ägg är bra för ägg håller en mätt, har man ätit ägg så står man sig väldigt länge på det. Jag är hård när jag äggbantar det är totalt förbjudet med onyttiga saker när jag äggbantar. Jag försöker att röra mig ofta och sedan äta så här ett tag. Förra gången gick jag ner 6 kg, och vid den vikten har jag stannat. Nu ska jag ner ytterligare 5 har jag tänkt. Sedan när jag kommit dit då är det stopp. Jag vill INTE gå ner under dom fem kg då blir jag för smal och de vill jag inte vara, vill gärna ha kvar lite rumpa/bröst. Hur som helst eftersom jag brukar tappa 1 kg dagen så räknar jag med att vara nere dom där fem kg innan torsdag nästa vecka. Jag vet att folk säger att man inte ska gå ner fort för då går man upp igen, så fungerar inte min kropp jag går inte upp i vikt när jag väl gått ner utan då stannar jag i den vikten. Det är visserligen rätt tufft att äggbanta men det fungerar och de känner jag mig nöjd med.

Så här äter jag.

Frukost:
Yogurt med linfrön och katrinplommon

Lunch:
Två ägg med kaviar och en kopp grönt te. (Eventuellt en paltbrödsmörgås för att gå i mig järnet)

Middag:
Två ägg med en kopp grönt te.

Grönt te är bra för de håller en mätt. Jag dricker mycket vatten eller te under dagarna för att inte bli så hungrig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: