Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Rygg & nackvärk

Tråkigt därav skriver jag lite till.

Har tråkigt så jag skriver lite till eftersom jag inte har något annat för mig. Känns som jag börjar få halsbränna, det är fan aldrig roligt. Fattar inte de där alltid i samband med nära mens så får jag halsbränna. Hade aldrig haft de innan jag blev gravid men sen har jag fått det efter de då. Mycket skit som kommer med att man varje gravid och fått barn. Menar allt sånt där är helt okej när man är gravid men sen vill man gärna slippa det. Som spända bröst GRR, de har jag jämt veckan innan mens mina växer och ser ut som två stora badbollar min kompis trodde jag lagt i silikon här förra månaden tyvärr fick jag göra henne besviken med att mina tuttar alltid sväller i samband med mens, men de kanske är uppskattat av andra? En annan sak är mensmage, de hade jag inte innan jag gick barn. NU har jag pms/mensmage innan och då får jag en lite putkula HATE IT, som de inte vore nog då så har jag problemet med halsbränna. Några gånger har jag tänkt om mina menshormoner har samma funktion som graviditetshormoner? Men de borde ju inte vara fallet. För övrigt börjar jag bli GALEN på den här UVI:n som jag dragit på mig. Trots tre dagars pensilinkur tycks jag inte blivit helt återställt jag har fortfarande sjukt ont bak i ryggen.

Sen har jag ett dilemma. Jag hade velat gå ner på lindex idag och köpa 3 par byxor betala för 2, men eftersom jag nu är sjukskriven på grund av smärtan lär jag ju sitta här hemma. Har egentligen ingen lust att vandra runt heller det känns som någon kör in en pinne i svanken på mig varje gång jag går. Igår när jag pratade med min mormor och reste mig från soffan så fick jag så jävla ont att jag fick lov att krypa ihop i fosterställning och liksom gunga fram och tillbaka på golvet i 2 minuter och höra min mormor i telen fråga vad som hände och varför jag skrek och försvann. Fick förklara att jag hade en ohyglig smärta i magen. Ja hur som helst jag tror säkert det inte är någon fara. DE ska väl gå över snart.


Sjukt gott med smultron

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.