Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Kläder

Rensat

Gick igenom mina och sonens kläder precis. Plockade ut lite från lingon och blåbär, me and i och polarn och pyret och la ut på tradera. Tänkte se om man får det sålt. Sen mina kläder la jag i en kasse och tänkte se om syrran vill ha, vill hon inte ha allt kan jag ge lite till min yngsta syster också. Yngsta syrran är ju tolv så hon kan ju snart ha mina kläder i alla fall så. När jag gick i sexan fick jag längden jag har idag. Växte som fan sommaren mellan femman och sexan men efter de har jag inte vuxit nått.

Hur som helst så får syrran dom kläderna. Sonens kläder sparade jag vissa av resten la jag ut på tradera. Har börjat tänka på att jag sparar så mycket kläder egentligen kanske man borde ge bort till typ myrorna eller sånt men jag gillar inte sånt, vill gärna behålla i fall man får fler barn. Tänker liksom att vissa saker kan man ju använda andra kanske man bara skänker vidare eller sånt då. Nu får de sparas i alla fall. Gjort om lite i garderoberna så de känns bra. Om en halvtimme ska jag hämta sonen så ska vi cykla lite eftersom han lärde sig cykla utan stödhjul igår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.