Drog ner en snabbis på stan och handlade 3 par bycor, en tröja och 5 pack kalsonger.

Fann det något intressant när jag såg vad lindex anser är för tjejer och killar. Rött är tydligen en flickfärg, men det mest humoristiska är nog att lindex tycks anse att stackars Stinkey från mumintrollet är för tjejer också. För så vitt jag förstått det är ju stinkey en kille men han kammar sig in på tjejkläderna. Precis som stackars barbapappa gör på Åhlens. Då är jag mycket road av detta? KAN de vara så att barbapappa är transa och lika så stinkey enligt klädbutikerna? Eller går det helt enkelt inte att skriva kläderna i UNISEX? Förmodligen handlar det om UNISEX, man är nog rädd för att faktiskt uppmuntra att alla barn ska kunna ha alla kläder herre gud, de kan ju faktiskt vara så att fler vågar handla då och de skulle ju vara skam för lag!


2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: