Varför jag tog bort min familjelivs sida förut. Jag gick ju med för ett tag sen igen. MEN nu minns jag. Människor på FL har otroligt svårt att förstå ordet diskution. Vissa är jätte bra, vissa fattar att alla har olika åsikter och LÄSER det som skrivs och verkligen fattar att aha så här tänker hon eller han, man diskuterar det och man inser att den personen inte tycker lika. Men så är det vissa som inte kan diskutera som ENDAST tror att en diskution går ut på att försöka tvinga resterande av gruppen att tycka och tänka som jag. SÅNT gör mig galen. Det är ju så att alla inte kan tycka lika, dessa människor finns IRL också, MÄRKS ofta när man pluggar eftersom diskution i form av seminarium visar detta. Vissa kan helt enkelt inte se att andra tycker olika utan försöker tvinga alla att tycka lika. JAG hatar sånt, det gör mig galen. Jag förstår inte varför man väljer att diskutera något om man inte kan förstå att man kommer få mothugg eller att folk inte kommer byta åsikt. Nu minns jag vilket får man att tänka att jag nog borde lämna familjeliv innan jag får ett psykbryt på människorna där.

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: