Gick upp för nån timme sen, är fan nått fel på mig. GÅR upp så här tidigt. Idag ser det ut att bli fint väder vilket jag tycker massor om. ÄLSKAR sol och värme vi har de så kort tid i Sverige så för min del får de gärna vara sol hela sommrarna tyvärr så är det mest regn.

Sonen är ju hos sin pappa i helgen så jag har verkligen haft TRÅKIGT, fattar inte vad folk utan barn pysslar med så dom kan känna sig upptagna? Jag har skit tråkigt när inte sonen här här. Har skrivit det förut och skriver det igen, JAG kommer aldrig lära mig njuta av att sonen åker till sin pappa. Minns när vi började med varannan helg då sa alla snart vänjer du dig och kommer tycka att det är SÅ skönt. Alla hade fel för har bara upplevt det som pest och pina i 2 års tid. Hur kan folk uppfatta det som skönt när deras hjärta inte är hemma? Helt sjukt ju.

Jag ska gå och äta frulle nu, linfrön , plommon och yogurt sen ska jag duscha vad resten av dagen erbjuder har jag ingen aning om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: