Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Följa med blogglovin.

Om det finns folk därute om gillar det jag skriver kan ni nu följa bloggen med blogglovin.

Fan jag är sveriges segaste person. Skrev att jag skulle äta frulle, bädda och duscha. Jag har endast gjort två av dom. Ätit och bäddat, LÄR verkligen bege mig till duschen nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.