Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Godmorgon!

Vaknade i rätt tid idag, så nu är jag faktiskt utvilad.

Sonen spelar dator är på legosidan och vill ha en legotidning som visas där. Han vill visserligen ha allt lego han ser. Jag ska ställa äta lite frukost snart tänkte jag, ta mig en tallrik yogurt och sedan hoppa in i duschen. Ja jag ska bädda innan allt det där också. Vet inte alls vad dagen ska erbjuda? Kanske tipspromenad, det tror jag faktiskt den kommer göra hörde ryktas om att det var sista gången.

Nä nu ska jag ta och göra nån nytta!

2 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: