Vad dagen erbjudit.

Jag tog med sonen ut till brorsan, gick upp till syrran och hämtade med henne också så umgicks vi, jag min bror och syster och sonen. Känns nästan lite skumt att umgås så där alla tre, en del av mig har vant mig vid att alltid tänka att mina syskon bor långt bort och nu bor dom nära så man kan umgås ofta. Förutom de så bor även ANNA här vilket är skit kul för nu kan jag umgås med henne ofta också, är roligt att ha kompisar och släkt nära sig för en gångs skull.

Ska snart gå och sova tror jag känner mig så himla trött så det känns som det kunde vara smart att få sova lite.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: