Jag tog med sonen ut till brorsan, gick upp till syrran och hämtade med henne också så umgicks vi, jag min bror och syster och sonen. Känns nästan lite skumt att umgås så där alla tre, en del av mig har vant mig vid att alltid tänka att mina syskon bor långt bort och nu bor dom nära så man kan umgås ofta. Förutom de så bor även ANNA här vilket är skit kul för nu kan jag umgås med henne ofta också, är roligt att ha kompisar och släkt nära sig för en gångs skull.

Ska snart gå och sova tror jag känner mig så himla trött så det känns som det kunde vara smart att få sova lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: