Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Kläder

Shopping

Handlade en klänning på nelly . Så himla fina kläder där tycker jag. Klänningen blev att kosta 49:- kr för jag gick med i twitter och fick 50 kr rabatt, sen hade jag fri frakt därifrån och sen studentrabatt. Kändes helt SUPER bra. Blev en vit klänning som ni ser här, jag gillar vitt. De är lite oskyldigt över vitt.

Vilda Dress SEK 99, Koola Anna - NELLY.COM

Det som också hände sig sen idag var att jag fick lov att köpa mig en ny dvdrom, min jävlen kukade helt ur sig. BLEV sur kände jag. Anledningen till det urkukade var helt enkelt att alla cdrom nu förtiden tydligen håller under kort tid. Sonens pappa googlade om det, BAJS. Blev visserligen bara 200 kr men ändå, hade inte räknat med det. Sonens pappa passade också på att beställa lite saker. Blev dustinhome. Jag är sugen på att beställa lite från jotex. Behöver ett nytt överkast sen fanns det 6 delat bäddsett jag blev sugen på. Lite rea där alltså. Ska nog spana lite.

Förut idag kikade jag som vanligt på tisdagar på, the secret life of the american teenager. GUD jag är helt jävla såld på den serien. Just nu toppar den allt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.