Skrev klart en uppgift jag skulle kompa nyss. Får väl se hur det gick, får jag kompa den igen så är det väl så. MEN jag hoppas jag slipper, får jag G- skulle jag hoppa av lycka för jag tycker den är dödens tråkig.

Har tagit mina sprutor idag, frågade min astma läkare om hon tyckte jag skulle vaccinera mig mot svininfluensan och det tyckte hon. Hon ansåg att det var det bästa, så då är det bestämt jag ska vaccinera mig mot de här i höst då.
Sprutorna gick bra att ta, lämnade sonen innan jag gick dit. HAN var glad. Sprang in på dagis och började leka. Märks hur kul han tycker det är att vara där. Bland sina vänner och fröknar som han verkligen tycker jätte mycket om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: