Pluggat.

Skrev klart en uppgift jag skulle kompa nyss. Får väl se hur det gick, får jag kompa den igen så är det väl så. MEN jag hoppas jag slipper, får jag G- skulle jag hoppa av lycka för jag tycker den är dödens tråkig.

Har tagit mina sprutor idag, frågade min astma läkare om hon tyckte jag skulle vaccinera mig mot svininfluensan och det tyckte hon. Hon ansåg att det var det bästa, så då är det bestämt jag ska vaccinera mig mot de här i höst då.
Sprutorna gick bra att ta, lämnade sonen innan jag gick dit. HAN var glad. Sprang in på dagis och började leka. Märks hur kul han tycker det är att vara där. Bland sina vänner och fröknar som han verkligen tycker jätte mycket om.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: