Igår handlade jag en väska på stan, blev en silverfärgad inne på veromoda. Inte handlat där på hundra år typ men behövde en väska. Sen drog jag och Anna på Waynes och åt sån där warp  eller vad det heter. Vi satt där och snackade och hade trevligt för att sedan cykla hemåt. Här hemma så lagade jag tacogratäng på kvällen och sedan fick Anna färga mitt hår, svart med rött underhår. Blev så himla nöjd.

Efter de såg vi lite på tv, sen drog Anna hemåt för det blev kväll/natt.

I morse drog jag till skolan och pluggade med Lisa. Efter de drog vi ner på stan. Gick till BR och köpte present till ett kalas barn som sonen ska till imorgon. Blev även Familjen robinsson film åt sonen för jag såg att den fanns för endast 50 kr där. Sen gick vi till waynes. jag drack en smootie och åt sen där wrap och sedan så gick vi hemåt. Vi hade pratat ett bra tag då.

Ikväll ska vi hem till sonens pappa och äta kräftor. Jag har aldrig ätit de innan så det ska bli en rolig upplevelse.

Lite bilder. Filmen, Mitt hår samt nya väskan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: