Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Informationsteknik

Voddler!

Nu har jag voddler. Du som är bredbandsbolagets kan fixa det därifrån genom att ställa sig på listan, hört att voddler kommer lanseras väldigt snart ändå så kan vara värt att vänta, just nu innehåller voddler kanske ingen film som fick mig att hoppa av förtjusan. Var en del skräck, drama osv men såna lite äldre varianter. Kommer ju vara nyare sen. I alla fall kul att testa. Läs mer om voddler genom att klicka på bilden här på sidan.

voddler

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.