Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Super Mario Bros. Wii

Najisigt värre. Gick förbi siba med sonen efter jag postat en tradera vinst. Jag vaknade med sug på tv-spel så jag tog helt enkelt och gick och köpte det, och måste säga det ÄNTLIGEN! Äntligen ett riktigt spel! Jag är ju sån där torsk på gamla typ 8-16:bits spel, så alla som varit efter de har varit för mycket vad ska man kalla det ”inne”. Men detta, wow. Älskade varje del av det här spelet. Sonen spelade också med bejublad glädje trots att han surade en del över att jag inte köpte lego rockband som han hellre ville ha. Problemet är dock att jag inte äget rockband kit och då kan man knappast köpa spelet liksom.

Jag är dock en fjant som älskar spel. Jag kommer aldrig bli vuxen nog att sluta gilla tv-spel men så är jag ju uppväxt med tv-spel också. Höhö, menar min generation har ALLTID haft tv-spelen. Minns hur man ÄLSKADE att spela piff och puff och frustationen när man fick lov att vara puff. Det är typ som med mario. Den som äger spelet eller är äldst får alltid vara Mario medans lillasyskonet eller kompisen får vara luigi. Mycket för att Mario är bäst och den andra sämre. Fast på super mario bros 2 så ville man alltid vara Prinsessan. SVAMPEN sög, snacka om många gånger man ville slänga dosjäveln i golvet om man råkade klicka på svampen. HAN kunde fan inte hoppa, och i öknen var han totalt värdelös och sjönk som en sten direkt i den där kvicksanden.

Ett annat spel som jag för övrigt tagit ner till wii:et är ecco. ÄLSKADE ecco, den där delfinen. Sen musse pigg också SKIT kul spel. Jag är nog mest en nintendo nöerd. MEN jag gillar det helt klart. Tv-spel is the shit!

 

1 Comment

  1. 2009-12-07 @ 15:25:19

    Svampen är ju bäst när man vill plocka pengar snabbt!! Jag tycker Luigi är bra också, med sina spralliga ben! Prinsessan är så sävlig och blir alltid påflugen av allting, typiskt tjejig ;D haha!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: