Sonen fick följande spel (går att klicka på bilden) av mig och hans pappa i julklapp. Han fick ju också en PS3 konsoll i julklapp men tänkte att jag skulle skriva om spelet. Sonen gillade spelet väldigt mycket, grafiken var riktigt bra också. Nu kanske jag ska framstå som passiv detta är det första ps3 spelet vi köpt och jag vet att spelen är betydligt mer avancerade en så. Men sonen gillade spelet, tror det var helt lagom svårt för en femåring.

Jag som såg introt blev mycket imponerad av att man gjort som en lite film först, tror även sonen var imponderad av detta. Han satt som fast klistrad i sin fotölj och spanade.

Jag ger spelet fyra + av fem möjliga.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.