Idag och igår när jag försökt glo på bilder på Bilddagboken har datorn hängt sig. Eller ja Explorer. Till sist tröttnade jag och och tog hem Mozilla igen. FAN varför slutade jag med Mozilla? Helt plötsligt känns datorn betydligt mindre krävande. Den jobbar inte alls lika hårt och designen är betydligt mycket finare i Mozilla än i Explorer. Jag tror jag gick tillbaka till Explorer när jag köpte den här datorn mest av bekvämlighets skäl. Jag orkade helt enkelt inte ta hem Mozilla dock har jag nu återvänt ”hem”. Jag trivs med denna webbläsare. Kanske borde ta hem den där ogilla knappen på Facebook nu också som alla tjatar om att man ska skaffa.

2 kommentarer

  1. 2010-01-03 @ 09:46:55

    Jag har hört att firefox ska vara så super så jag har funderat på att ta hem det men vågar inte riktigt, är rädd för att crasha hela datorn hehe
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa