Idag och igår när jag försökt glo på bilder på bilddagboken har datorn hängt sig. Eller ja explorer. Till sist tröttnade jag och och tog hem mozilla igen. FAN varför slutade jag med mozilla? Helt plötsligt känns datorn betydligt mindre krävande. Den jobbar inte alls lika hårt och designen är betydigt mycket finare i mozilla än i explorer. Jag tror jag gick tillbaka till explorer när jag köpte den här datorn mest av bekvämlighets skäl. Jag orkade helt enkelt inte ta hem mozilla dock har jag nu återvänt “hem”. Jag trivs med denna webläsare. Kanske borde ta hem den där ogilla knappen på facebook nu också som alla tjatar om att man ska skaffa.

2 kommentarer

  1. 2010-01-03 @ 09:46:55

    Jag har hört att firefox ska vara så super så jag har funderat på att ta hem det men vågar inte riktigt, är rädd för att crasha hela datorn hehe
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: