Äntligen hittat en tröja helt i min smak.

Jag kunde då inte sagt det bättre själv. Jag har visserligen suktat efter en “öl byggde denna kropp” tröja att ha på gymmet i flera år. MEN jag tror faktiskt denna skulle duga också! LÄNGE LEVE ELLOS. Idag har ni verkligen förgyllt min dag 2 gånger!

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

One thought on “Äntligen hittat en tröja helt i min smak.

  • 25 januari, 2012 at 14:25
    Permalink

    2010-01-08 @ 10:33:24

    ha ha! Nice

    Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: