fbpx
Dark Mode Off / On
Lärarprogrammet

Jobbplanering inför våren.

Tog och gjorde lite jobbplanering fram tills februari bara men ändå planering. Så nu vet jag vilka dagar jag kan jobba på. Har dessutom beställt 1 film till skolan. Tillsammas, en riktig klassiker och en stor favorit. Jag såg den första gången våren 2001 när jag gick på IV sista terminen var 16 eller 17, vi hade några drama lektioner tror jag så den ingick där, JAG älskade den från första stund. Hade den på VHS men gjort med av mig nästan alla vhsor, men nu har jag den alltså på dvd någon gång i vecka, vi ska se star wars också, spelade ingen roll vilket nummer. Men Williams pappa sa att han hade en sån film på blueray så ska glo hemma hos honom, William vill också se så då kan man passa på. Sedan ska vi också se ett avsnitt av serien sopranos eller nått sånt, aldrig sett den men antar att dom finns att se på youtube eller likande, allt brukar finnas där.

Jag måste ha tag på lite böcker men tror faktiskt dom flesta går att få tag på utan problem, bara jag går ut och letar lite på olika ställen i stan. Dom tar jag i andra hand. Barnböckerna och novellerna känns ändå som jag vill köpa mest av så känner ingen större stress. Imorgon kan man äntligen registera sig på kurserna, litteraturvetenskapen och sedan även söka csn. Tentan till den lekande är inlämnad i veckan så på tisdag ska vi ha sista seminariet där, ska bli SJUKT jävla skönt. Har sökt föräldrapenning alla fredagar fram tills slutet av mars. Ska säga till på Williams förskola om de imorgon. Skönt med ledighet på fredagar, de behövs.

Tänkte göra tacosallad till middag. Så sjukt gott!

2 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: