FAN nu blev jag tokig känner jag. Hade skrivit ett långt inlägg. GAH, ska skriva om det igen, känner bara BAJSKORV nu. Uscha. Det jag skrivit om var min frukost. Jag gjorde en smootie till frukost och den får ni bilder på här nedan. Blev grillad kyckling till lunch de lilla som var kvar med pytte lite potatissallad kändes bra, och till middag blev det spagetti och köttfärssås som sonens pappa lagat SJUKT gott. Var jag som skulle laga igentligen, men jag hade sån jävla huvudvärk så jag låg på soffan och kände mig dålig. Självklart ringde och smsade alla när jag hade huvudvärk så är det alltid, då är man jätte populär helt plötsligt, precis som när man satt sig för att äta lunch, då ringer också alla människor och ska tjattra. Idag kände jag mig otrevlig och orkade inte prata jag hade huvudvärk och mådde illa. Sonen beklagade sig över hur tråkig jag var, på de viset är det skönt att han ändå fyller sex år i år, han klarar sig rätt mycket själv eller hur man ska säga? Fast kände mig tråkig. Blev bompa och sedan bad efter maten för honom. Sedan gick vi och läste saga som nästan alltid, tycker det är så mysigt att läsa för honom. Han verkligen lyssnar, skrattar och myser det är en viktig stund för mig.

I alla fall CILLA min lillasyster, William vill träffa sin moster för hon fyller år idag så när du läser detta kan du väl höra av dig så kanske du kan komma hit eller nått? Vi kunde ta en maxi-fika och äta semlor kanske? Har paket till dig här också!

På tal om något helt annat pratade jag och min fina vän Lena i natt, vi pratade om hur svårt det är för människor att fatta att man inte vill vara som dom. Som jag till exempel, jag vill inte gifta mig. Det provocerar folk så himla mycket, standard frasen ”MEN de kommer du vilja sen” öh NEJ! Det kommer jag inte vilja sen, jag kan seriöst inte se mig själv så bunden till en annan människa. Jag är inte den otrogna typen. Till saken hör att dom jag varit med alltid varit otrogna mot mig medans jag alltid varit fullt trogen och jag håller mig till en typen. MEN, jag är samtidigt totalt jävla ointresserad av att leva sambo och gift. Jag letar inte efter någon, jag drömmer inte om livet ihop kurad i soffan med en man (INTE en kvinna heller) , jag trivs med att leva ensam på nått sjukt vis. Jag har svårt att se mig själv DELA mitt hem med någon. Som nu när jag umgås med sonens pappa fast vi inte är tillsammans de passar mig väldigt bra för han åker hem, han kan sova över ibland och vi sova hos honom men jag slipper BO ihop med någon, dela mina saker och aldrig få vara ifred. Det är viktigt för mig, MITT space liksom. Att få tänka, tycka och känna själv utan någon som är med mig 24/7 , det gäller inte William. Han är faktiskt den ända jag kan vara med 24/7 utan att tröttna, men så är han mitt barn. Ens barn är något helt annat det kan dock bara föräldrar förstå vad man menar med. Men en karl? Leva ihop osv, jag skulle nog inte palla det jag är nog för fäst vid vad som är mitt liksom. Lena sa att, JA men sån har ju du alltid varit, du har aldrig pratat om parförhållanden under hela tiden jag känt dig (vi har känt varandra i 9 år i april/maj) därimot pratar jag om BARN. För det vill jag ha, många barn. JAG älskar livet som mamma, men jag är en katastrof som flickvän för jag är ingen klänging människa och jag är sådan som inte klarar mig själv. Jag funderar på om det är för jag aldrig levt ett svensson liv kanske? Mamma tog hand om mig och mina syskon ensamma tills jag var 15, så för mig har sambo livet aldrig satt en prägel. Det är dock synd att folk har så svårt att förstå att man inte drömmer om samma saker som dom, som med Lena till exempel hon har alltid sagt att hon inte vill ha barn och de respekterar jag, skulle aldrig ifrågasätta den saken. Min syster Cilla vill heller inte ha barn och jag respekterar det med. Dock tycker jag det är tråkigt av egoistiska skäl, William får ingen kusin på min sida släkten kanske. Mina syskon verkar nämligen totalt ointresserade av barn allihopa, sen jag vill ju bli moster/faster och sitta och gosa med bebisar och vara dryg och hälsa på hela tiden.

Nä nu ska jag sluta babbla. Här kommer det bilder.

 

Frysta jordgubbar och blåbär. Båda handplockade i somras.


Apelsiner och kiwi

Frukt konst

Påbörjad styckning av frukt, kolla blodet som rinner från apelsinen.

Slize me nice

Jag är vampyr och dricker blod *S*.

Läste som vuxna människor gör också morgontidningen.

Relaterade etiketter:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa