fbpx
Dark Mode Off / On
Böcker

Böcker.

Köpte dessa två böcker idag. Mamma brukade ha som rutin att varje kväll läsa böckerna om Mimmi för mig innan jag gick och la mig. Det var en väldigt mysig stund minns jag. Jag läste också “En ettas dagbok” när jag slutade 1an, det hade jag glömt. Men minns att jag med fritids satt i bilen och läste den boken själv och tyckte den var så bra. Nu läser jag alltid monstret i skåpet för William, den handlar om Mimmi och Anders som tror att det finns ett monster i skåpet på lekis del vill säga på förskoleklassen eller nollan. William följer den med spänning. Vi har kommit ganska långt i boken då den inte alls innehåller många rader och dessutom har massor med bilder, men så ska ju kapitel böcker för barn också vara anser jag. Jag läser mycket för William, framför allt förstår jag vidden av att läsa för sina barn sedan jag börjat min utbildning också, språket utvecklas väldigt mycket för barn när man läser böcker för dom. Sen kan jag inte låta bli att tycka att det är kul också, i och med att ett av mina största intressen är att läsa böcker.

 

Läsarfrågor:
Läser ni för era barn?
Läste era föräldrar för er när ni var barn?

Dessa böcker som ser helt oanvända ut hittade jag (dom är så där svåra att öppna som endast nya böcker är) för 18:- på myrorna. Köper inte annat en böcker begagnat, är väldigt kräsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: