Väntat som ett as på mina csn-pengar, tänkte i min önskan att dom dimpt in idag. Självklart var så inte fallet. Surt nog, lär väl vänta tills nästa vecka då. SUCK! Jag vill ha pengar, jag behöver pengar.

William vaknade sju trots att vi är lediga, jag försökte få honom att sov i alla fall nån timme till. HAN brukar sova länge på morgonen men han ville upp så klockan 8.00 började han babbla så gjorde lite frulle åt honom och satte på “barnvakten” dvs tvn och gick och la mig. Kändes skönt, sov tills nyss. BEHÖVER sova. Har nu varit allergisk i ett ögan sen innan jul håller på att bli tokig, trodde om det var damm först? Som jag glömt någonstans trots att jag är väldigt noga med att städa och dammar varje dag så känns som det inte skulle kunna vara damm eller? Letat över allt verkligen men hittar inget som skulle kunna göra mig allergisk, får väl fortsätta leta antar jag.

Igår kväll eller ja natt satte jag igång och grundstäda hela lägenheten. Plockade i mina blommor, dammade hela lägenheten, städade toaletterna, la in disk och tvätt osv. Så jag behöver bara dammsuga nu på morgonen. Är väl kallt idag också kan jag gissa, hyser inga större förhoppningar om någon värme på ett tag. William ska strax få lunch, blev över lite spagetti och köttfärssås igår de får han äta själv ska jag dricka min smootie till frulle/lunch.

William drar till sin pappa i natt. Jag hade William lördag till söndag förra helgen åt sonens pappa så vi bytte så han är med William ikväll också. Sen ska dom på kalas hos sonens farmor imorgon.

Nu är William sur på mig, han har sånt där magnet leksaker? Minns inte vad dom heter men det är skit kul leksak han fick den i födelsedagpresent när han hade barnkalas. Den där pysslar han med mycket, den låg på vardagrumsbordet igår kväll så då bar jag in den på hans rum och någon bit hade blivit förstörd. HAN var skit sur, men förklarat för William flera gånger att jag vill inte ha leksaker i vardagsrummet och att jag bär in dom på hans rum på kvällen om han själv inte burit dit dom. Han blir skit sur, det är lite skillna regler. Hos hans pappa har han inget eget rum utan William sover i sin pappas säng och sonens pappa sover på soffan när sonen är där. Därför får sonen ha sina leksaker i vardagrummet där, VILKET är stor yta. Jag är dock sån som tycker att leksaker kan vara på hans rum, men vet ju att det plockas med runt hela lägenheten under dagarna och de är okej. MEN då får han plocka tillbaka dom på sitt rum sen. Så vi har den här diskussionen OFTA. Förstår honom på sätt och vis, när det är skilda regler. Men jag är mer pedantisk än sonens pappa. JAG hatar oreda, det är inget jag trivs med. Jag skulle till exempel aldrig klara av att bo som dom i “rent hus” eller likande program. JAG vill ha rent hemma, damm-fritt och städat. När det är stökigt trivs jag inte, alla saker ska vara på sin plats. Sån är jag, så därför plockar jag även på kvällarna. Nu ska jag byta sängkläder, byter alltid sängkläder på fredagar. VARJE fredag. Skulle aldrig kunna ligga i sängkläderna mer en än vecka. Läst om folk som byter en gång i månaden och de är för mig hela otänkbart. Det blir ju smulor eller äckel i sängen jätte fort, och sen även om det inte blir blött svettas man på natten och de är vidrigt. Jag skulle till exempel aldrig sätta på mig en tröja jag svettast i dagen efter, lika är det ju med sängkläder. Sen efter en vecka har våra härliga sängkompisar gjort entré också med flera tusentals kompisar. Sånt äckel vill i alla fall inte jag sova med. Nä nu byta sängkläder och dammsuga.

Hur är ni med städning? Städar ni ofta eller sällan?

3 kommentarer

 1. 2010-01-17 @ 11:56:16

  Jag städar varje dag, dammsuger varje dag med. ibland flera gånger/dag hehe.. hatar smuts och damm och skit. Kram

 2. 2010-01-15 @ 13:57:39

  Svar:
  Att jag kommenterar här är för att det gick inte att kommentera i ditt senaste inlägg ovanligt att blogg.se krånglar

  Ja nej inte jag heller, jag vill bara dra över täcket och somna om igen ;D haha..men det kan man ju inte göra när man har äreden att göra :/ suck

 3. 2010-01-15 @ 11:31:07

  Ja, usch CSN kan vara grymt sega..=(

  Jag städar ganska ofta. Nästan varje dag. Mår lite psykiskt dåligt när det är damm och rörigt..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: