Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Kläder

Haha så fult.

Jag har som nöje att leta efter kläder på nätet, men så ibland som även med detta tant-trosor inlägg, så dör jag av skratt.
Detta måste ändå vara bland det fulaste jag sett i form av kläder. Att bebisar och småbarn har blöjbyxor och behöver utrymme har man ju förståelse för men vem med något innanför pannbenet vill vandra runt i dessa? Det här var nog det fulaste jag sett inom klädväg. Jag har sett och förstått att haremsbyxor är inne dock aldrig ägt och kommer heller aldrig göra, men dessa var förskräckliga.

 

Niyama Trousers SEK 329, Nolita - NELLY.COM

 

4 Comments

  1. 2010-01-17 @ 16:19:51

    Haha.. ser framförmig hur tanten med byxorna går frammåt bredbent som hon bajsat på sig. Såg en med sådanna byxor i våras och höll på att dö. XD

  2. 2010-01-17 @ 16:58:17

    Jag vill ha såna, var köper man det? Tycker de är så hemskt fula att de nästan är snygga plus att ingen har såna, perfekt för mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: