Dark Mode Off / On
Författarens egna ord.

Tankar en kväll som denna.

Hoppas just nu att sonens pappa ska säga att vi kan se star wars ikväll, vi har nämligen de till uppgift med skolan tills på onsdag, hade varit skönt att ha sett en av filmerna så det är gjort. Jag fyller ju år den 11 feb, funderar seriöst på om jag ska göra ett riktigt kalas då. Alltså inte FEST med alkohol och skit de orkar jag inte, jag är så less på att ha fest så jag vill spy. Folk får väl festa om dom vill men jag känner inte alls för att dricka någon öl eller liknade, jag har tröttnat. Ett tag här i somras tyckte jag det var skit kul igen, men nu? Nei inte de minsta, jag drack ju en klunk vin på nyår men det smakade skit. Varför sak jag dricka när det smakar skit tänkte jag, dessutom slipper man huvudvärken. Nu tycker väl alla jag är så tråkig? Kanske, kommer säljer bli sugen framåt sommaren men just nu ser jag ingen mening med att dricka, det blir ändå aldrig så kul att ha fest eller gå ut som man trodde innan. Menar då inte att det är tråkigt dom gånger jag varit ut bara de att förväntningarna varit för stora eller nått.

Så jag tänkte helt enkelt på min födelsedag, baka bullar, sockerkaka/kladdkaka och tårta och sedan faktiskt fira en riktig FÖDELSEDAG. Inte bara, fest och dryghet utan ha födelsedagsfika. Det kommer William älska, han är nämligen så förbluffad över att jag inte gör något större när jag fyller år. Så i år kommer jag inte festa när jag fyller år. I år kommer jag ha en mys födelsedag jag och William och kanske någon till om dom vill komma. Det passar mig utmärkt, jag är så less på dagen efter ångest.

1 Comment

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: