Efter jag bloggat förut idag drog jag till mediahuset och sålde boken till tjejen som skulle ha den, stör mig dock på att folk inte tar med sig pengarna dom ska när dom ska sälja utan förväntar sig att man har växel själv. Man fattar ju att det är ett billigt knep att få köpa sakerna billigare, stör mig på sånt. Boken kostade 150:- nästan helt oanvänd nypriset var ändå 250 så jag tycker priset var bra jag satte ut åt henne, hon började att hon bara hade 200, säkert för att få den för en hundring men kände att de priset går jag inte ner på finns inte en chans. Så hittade hon små mynt upp till 145, men alltså varför om man vet priset ska man börja så där? Är själv student och jag behöver också köpa ny litteratur, men sånt tycks inte folk förstå.

Drog till maxi och storhandlade. Bar två största modellens kassar hela vägen hem, inget konstigt för mig. Jag är uppväxt på det viset. Mamma hade ingen bil under hela min uppväxt. Mamma har körkort men har inte kört bil sen jag var 3 år, så när vi skulle handla eller göra annat fick vi gå dit vi skulle. Så bära tunga kassar är jag van vid. Hehe, som förut minns inte vilken kompis det var men jag hade stor handlat två stora maxikassar (pappersmodellen alltså, är även de jag handlade idag) och började bära. William går bakom och så var nån kompis med, vi stannade för jag behöva byta hand så hon sa jag kan hjälpa dig. Jag sa jo gör de, HON höll på att dö efter typ 10 meter bara, NÄ jag klarar inte det här HUR fan kan du bära såna här tunga kassar från maxi och hem? Jag bara, men jag måste ju sen så tungt är det inte. Drygt för armarna men jag är van att bära.

Gick i alla fall hem, började greja lite sen hämtade jag William och pratade med hans ena fröken, den han har haft från de han började där när han var runt 2½, han var ju bland första barnen där så hon sa så idag att det kommer kännas väldigt konstigt när William beger sig till skolan, berättade att jag känner på samma sätt. Så sa hon att William har sån KOLL på allt, han vet allt. Tydligen hade han börjat prata om någon kille som gått på förskolan i 1 vecka för dom flyttade sen, hans fröken hade sagt NÄ vi har aldrig haft någon sån här och William hade fortsatt och varit STEN hård på att så var det, till sist hade Williams fröken fått lov att fråga en annan personal var på hon börjat skratta och sagt, JO men gud de barnet hade jag också glömt. William var alltså 2½ när det här barnet gick där och han minns barnet som gick där 1 vecka! Haha, men vet att William har råkoll. Han kan börja prata om saker vi gjorde när han var runt 1-1½ år som jag absolut inte trodde han mindes, men jag har också sånt där superminne. Minns saker från jag var riktigt liten så det är säkert något han fått från mig. Sen sa hans fröken att han är sån tänkare William, att han kan försvinna i väg och fundera över saker vara så filosofisk så hon ville att vi skulle ha mail-kontakt eller ses så hon får veta hur det går för William för hon tror han är så himla spännande ungefär. Man blir så glad när man får höra positiva saker om sitt barn, älskar verkligen fröknarna på Williams förskola finns inga bättre.

Sen gick vi hem, efter att ha läst Sophies blogg där hon skulle laga soppa blev jag as sugen på det jag också, så jag gjorde potatis och purjolökssoppa och William fick hjälpa till. Han tycker det är jätte kul att laga mat, sonens pappa kom hit och åt och efter maten började jag skriva i Williams fotoalbum. Hade föresten ramat in förskolebilden tyvärr inte gruppbilden men själva fotot i en ram tidigare under dagen. Sen tog sonens pappa ett bad, sonen kikade klart på bompa. Efter bompa åkte sonens pappa hem till sig. Jag fixade nattrutinerna borsta tänderna och läsa kapitelboken. William somnade och jag kollade på familjen annorlunda för första gången någonsin. Var rätt mysigt men vet inte om jag kommer se det igen, har typ aldrig tid att se på tv. Imorgon kommer det komma ett nytt avsnitt av the secret life och de måste jag se, favoritserien nummer 1.

Fjantande mig med en kopp té tidigare idag. Råbantar nu, dricker massor med té för att inte vara hungrig. Ska som sagt ner tills jag fyller år.

 

Té is the shit, make it MITT!

Efter att ha provat dessa som gratisprover köpte jag dessa. SKIT bra schampo, folk påstår att de är dyrt men kollat man priset i form av hur mycket flaskan innehåller är det BILLIGARE än många andra schampon. Provat frisörschampo som jag fått gratis nu i 3 veckor mitt hår är för första gången någonsin FETT och flottigt. Jag mår pest, sen fram i mot att få tvätta håret på riktigt igen. Provat frisör innan, björn axen SKIT bra var de så vet att vissa är bra men de jag provat nu i 3 veckor heter Godwell och köp den INTE!

Ram till fotot, nu är fotot i ramen och denna flicka/pojke är inte mitt barn i fall ni skulle få för er något.

2 kommentarer

  1. 2010-01-19 @ 21:27:24

    haha, jag bombar dig med kommentarer könns det som nu, men jag har vart askass på att kommentera på sistone. Har liksom vart tomt i skallen på mig..

    Verkar vara många som “bantar” nuförtiden..=) Hoppas du blir av med kilona du vill få bort, men det tror jag! Det är faktiskt rätt kul att banta. Det blir liksom som en tävling för sig själv.

    Det där shampoot & balsamet är ju inte alls dyrt om man tänker på hur stora flaskor det är. Faktiskt väldigt prisvärda..Önskar mitt shampoo & balsam hade det priset, nu kostar det 265kr/flaska. Urk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: