Har nyss kikat på the secret life, ÄLSKAR den serien verkligen. Idag på sluter rös jag i hela kroppen. Ska inte berätta ifall ni följer och inte vill veta men aw, jag bara blev så glad och hoppfull.

Konstigt det där med tv-serier, ibland ryser man och det typ känns nästan som man skulle stå och bevaka deras liv fast det bara är skådespelare, tänk att man ändå kan bry sig så mycket om något? Som när jag följde förhäxad (charmed) från jag var 14 tills jag var 22, jag kollade på varenda avsnitt ÄLSKADE serier så himla mycket, grät som fan varje avsnitt och när dom fick barn grät jag också. Som när Piper var gravid med Chris då väntade jag sonen så då grät jag i tid och otid när hon födde honom sprutade tårarna haha. Jag är lite halvstörd tror jag. Sen är jag alltid så där med barn som föds på tv tårarna sprutar och jag får sånt där “fånflin” som mammor får. Ni vet man liksom blir helt varm inombords och så ser man helt fånligt lycklig ut, vet att jag brukade kika på mamma när folk födde barn på tv när jag var liten, och lika när föräldrar höll i en bebis på riktigt, ÄR ju så nu också. Typ om man får låna någons bebis får man sånt där mysigt fånflin. HAHA, alla får det som är mammor. Ett fånflin i samband med att ser en bebis. Jag vet att folk stör sig när okänt folk står bakom och kikar ner i vagnen i smyg på mataffären, MEN sånt tycker jag är fånigt, jag kikar när jag ser bebisar och gravida ung som gammal förälder. JAG bara åhhhhh jag vill också ha i hela kroppen. Fånflin alá madeleine, det är också därför jag älskar nyfärsk bebis lukt. När bebisen luktar så där varm och trygg som dom gör upp till runt 1 måndag. Det är något speciellt med den där tygga bebislukten. Vet ni vad jag menar? Den där trygga varma lilla bebislukts känslan, och hålla bebisen i famnen. JAG vill föda barn, tankarna far mer och mer till Danmark, men jag är rädd för det. Åka själv och sen dom säger att det gör ont. TÄNK om det inte tar sig första gången osv. Men eftersom ingen vill skaffa barn med mig lär jag väl göra det själv. Jag vill ha sån där trygg bebis lukt i näsan snart igen.

William är på förskolan, skulle behöva åka till citygross i eftermiddag och köpa ny taklampa till honom, alltså själva lampan (lågenergi grejs) .


1 kommentar

  1. 2010-01-19 @ 21:24:07

    Men det är ju så mysigt med nyfödda. Innan jag fick Ella så var jag inte vidare imponerad av bebisar men nu blir jag helt sentimental när jag ser bebisar födas på TV..

    Älskar tv-serier och följer en hel del och nu vart jag ju sugen på den där The secret life. Vad handlar den om?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: