Har världens värkade nacke, gör så ont att jag känner mig spy färdig. Medans andra får migrän i huvudet får jag extremt ont i nacken, låter väl hel konstigt? Jag får så ont att jag knappt orkar något, minns en dag när jag låg och mådde illa i sonens pappas soffa ett helt dygn för nacken värkte så in i bomben. Mår illa nu också, åt tacos till middag men drack inget läsk eller skit. TOG massor med grönsaker. Jag tar nästan överflödigt med grönsaker och lite köttfärs, gillar bäst grönsakerna. Nu lär jag dock ta nyttighets vecka resten av veckan, imorgon ska jag äta avocadosallad på stan med Lisa, vi ska in på maestro så då får det bli det till lunch, lär liksom äta nyttigt nu om jag ska lyckas gå ner som jag bestämt mig för. Helgen kommer jag äta ÄGG och uteslutande ÄGG så borde jag gått ner i alla fall kanske 2 kg tills den här veckan är slut. Hoppat slutar inte, ska dessutom till gymmet en dag den här veckan, så om någon vill haka på så ropa till. Ja ni lär ju bo i Falun då, men följ gärna med. Kul att träna med någon. Nu ska jag dricka ett stort glas med vatten och sedan ska jag väl glo på nätet. DÅLIG aktivitet i bloggarna idag vill jag faktiskt säga, BLOGGA mera så jag har något att läsa. Det gäller er alla!

Såg föresten halv åtta hos mig, var ett tag sen nu. Gillar såna där program. Lika “vad blir det för mat” skulle vilja ha hans kokbok.

3 kommentarer

 1. 2010-01-20 @ 14:31:24

  Vaknade också med ont i nacken.. fast bara åt ena sidan. Marcus brer ut sig över hela sängen och trycker in mig mot väggen om nätterna + att han slår runt ganska mycket.. så man får sig en spark här och en armbåge där.. nu verkar nacken ha tagit smällen. Det blir dock tvärt om för mig.. har ont i nacken så jag får en hemsk huvudvärk. Börjar se värre och värre svarta prickar.

 2. 2010-01-19 @ 22:51:43

  haha En tråkig dag? Har bloggat typ 2 ggr idag!

  Duktig du är som kör ditt race, önskar jag kunde iaf sluta med choklad men det går inte,.Vill inte riktigt, det är så gott att stoppa i mig choklad när jag är sugen..Mums!

 3. 2010-01-19 @ 21:21:44

  håhå, jag blir fan impad av att du bara ska äta ägg..Skulle aldrig orka..Fast å andra sidan äter jag inte ägg. Har fått nån fix idé om att det inte är gott bara för att det kommer från en hönas pulla..
  Angående din nacke, har du testat akupunktur? Vet ju hur kasst det är att ha ont. Jag brukar få värk i nacken när jag har spänningshuvudvärk och akupunktur hjälper faktiskt. men nuförtiden orkar jag inte gå iväg på sånt..=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Orsakullan som blev mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!
%d bloggare gillar detta: