Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Lite av en onsdag.

Sitter och lyssnar på spotify, William är lämnad till sin förskola. Själv ska jag ner på stan till tio, ska köpa mig en sallad och ha ”för seminarium” med Lisa, känner mig riktigt nervös faktiskt. ÄR alltid så här innan jag ska börja på en ny kurs är ett rejält nervpirr för mig. Får se vad som sker annars idag, ska i alla fall till citygross för jag behöver nya lampor lär köpa ett lysrör till diskbänken mitt kör disco som sonens pappa sa, på tal om disco kom jag på att diskmaskinen måste slås på. SÅ var de gjort, tur att jag kom på det.

Igår var jag dålig på att uppdatera, men hände fan inget speciellt heller bara ont och värkande tant nacke. Sen var jag sur på mina grannar som spelade basket eller något vid tio. Känner mig gammal gnällig och sur. Som min mamma sa igår när jag berättade att jag inte vill göra annat en sitta hemma och titta på tv och skita i allt annat, ”det är åldern” jag tänkte JA de är det nog. Jag orkar inte ha något tempo och springa ute på krogen som mina jämnåriga eller åka jorden runt, herre gud jag prioriterar min sömn.
Antar att jag är tråkig? Men jag känner ändå att just nu när jag bestämt mig för att inte festa på min födelsedag är jag lättad. Jag har lovat William värsta barnkalaset, eller ja jag ska ha upp några ballonger och göra tårta så får William ut lite av min födelsedag. Ska fråga sonens pappa om han inte kan göra en smörgåstårta det vill jag ha, dessutom ska jag ha gått ner i vikt tills dess. I helgen fredag och lördag ska jag och Anna och träna. Känns så sjukt kul och skönt, behöver verkligen de. Sen ska jag träna regelbundet och äta nyttigt hela våren, jag hoppas det kommer ge resultat, det känns som jag är taggad.

Vad ska ni hitta på dag?

1 Comment

  1. 2010-01-20 @ 09:09:17

    svar från bloggen: Hahha, fy vad kul det lät när du beskrev om fiskstimmen osv..Stackare! själv är jag livrädd för maskar så på sommaren när det regnat ute så undviker jag att gå ute ifall jag skulle råka trampa på eller se en mask..
    Ah, men den serien ska jag definitivt kolla upp, kan vara skönt att ha nåt att glo på när man bara sitter med Ella i famnen, ibland är hon så mammig så jag inte får nåt gjort alls..

    Jag fick remiss via min läkare för akukpunktur för flera år sen, men nu har jag bytt stad & läkare och den läkaren gav mig bara ett kort till ett ställe där dom har kotknackning, akupunktur osv så man får ringa och boka tid själv. Kolla med din husläkare så hjälper han/hon säkert dig..=)

    Hoppas du får en bra dag! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.