Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Babbel babbel.

Drog till city gross kom hem med 3 låg energi lampor och ett lysrör. Gick också förbi ”usa-hyllan” köpte med sån där panncake sirap ska låta William prova till lunch på fredag. Ska göra såna pannkakor för första gången i mitt liv, folk påstår ju att det är så gott så då kan man ju faktiskt prova. Imorgon är det jobb i 5,5 timmar och sedan ska jag hem och STÄDA. Sen är det helg igen och den här helgen ska jag TRÄNA. Längtar som ett as! Ska bli grymt skönt att få röra på fläsket sen ska jag hitta på något roligt med William på fredag också. Måste se Kill Bill 2 till skolan nästa vecka, så bad sonens pappa om att kika på den. Inte ens sett kill bill ett så ska bli spännande, jag har totalt noll koll på såna där filmer. Jag är mer sån där som gillar drama fjantig som jag är. Men vi ska se tillsammans en dag också, men såg den med brossan i helgen så ska låta Lisa låna den. ÄLSKAR tillsammans de är helt klart en av mina favorit filmer. Jag liksom älskar den där familjära känslan som kommer över än. Eller som när hon knullar den där karl medans hennes pojkvän får ligga och lyssna, det är så absurt och tabu bryter alla gränser av vad som är normalitet.

Idag på seminariet kände jag mig så nervös, så fick alla frågan om vilken litteratur vi läst och våran tolkning av den, jag sa då att jag tyckte odipus och star wars samt sopranos hade en koppling till att pappan var den som styrde och att barnen i familjen gärna ville ”växa” och bestämma över pappan. Tror våran seminarieledare gillade den beskrivningen för hon såg mycket gillande ut. KÄNDES bra för jag var så rädd att det skulle gå dåligt, har liksom så höga krav på mig själv.

Hehe på tal om något helt annat, jag gjorde något vilt och galet nyss, jag skulle hjälpa Anna leta efter p-plats där hon bor genom kopparstadens hemsida. Så ser jag att det finns en p-plats här utanför för 96 kr i månaden. Sonens pappa får betala i p-biljetter varje gång han är här så tänkte VA fan jag tar och hyr en p-plats så slängde mig på boka knappen, var ingen som stod på kö ännu och hoppas fan ingen gör det heller då får jag en p-plats så HÅLL tummarna för mig. Så jävla praktiskt att ha p-plats, får rätt ofta gäster också, är så drygt att alltid skicka dom till tandläkaren eller så men nu kanske jag snart kan skicka dom till min P-plats (hoppas hoppas) .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.