Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Kläder

Varit kass på att skriva idag så ni får shopping istället.

Gick in och förköpte mig på prylar från Ellos. Jävla störd man är helt shoppoholic. Men jag älskar kläder och shopping så här kommer mina köp.

 

Har jätte länge velat ha en sån här. Valde mellan 36 och 40, INGEN min storlek då jag är en 38a. Jag kan inte ha 36 för då får jag inte plats med mina två bihang del vill säga tuttarna… Och 40 kändes stort för de har jag provat på plagg förr och de var som att gå med tält. Välde nämligen mellan två stycken olika skinnjackor men fick falla på denna modell och storlek 40, får hoppas den passar och inte är allt för mycket tältvarning. Kanske kan proppa huvtröja under annars *s*.

Blev sjukt kär i den här. Inte alls min stil egentligen, men så himla FIN!

Jeans, gillade dessa. JAG älskar utsvängt ner, det är stor favorit.

Tog dessa för att dom var billiga samt snygga att ha till stövlar.

För bihangen.

NU svimmade ni va? VARFÖR köpa sådan 70-tals tröja osv. Jag ÄLSKADE den på en gång. Den skrek så mycket mej. När jag var 15-16 köpte jag en liknade modell på JC i Mora, jag använde den flitigt tills jag blev gravid då den mystiskt försvann. SAKNAT den som fan. Älskar sånt här, det är bara så jag.

Köpte rosa mix till mig själv och blåmix till William. Tur när man har små fötter, då kan man handla strumpor och skor på barnavdelningen. Iofs handlar jag tröjor på barn ibland också. MEN de är en het annan historia.

4 Comments

  1. 2010-01-21 @ 22:51:46

    Trevligt med lite shopping. Jag är med shopoholic, inte alltid så bra för kontot.. Jag är van att ha mycket pengar varje månad men sen jag vart arbetslös och nu mammaledig så är det liksom svårt att anpassa sig till sin nya budget..Haha..

    Jag har med små fötter, kanonbra ju så man kan köpa skor lite billigare oftast..=)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa