Lämnade William på hans förskola fem över sju, då var älskingen så trött kände mig som en jävla tyrann men vad gör man? Jag lär ju gå till jobbet liksom, man kan inte leva på vatten och luft. Är dock skönt att jag har mina studier tänk om man haft oturen att inte ha någon inkomst alls. Var kul att jobba, jag inser alltid hur mycket jag trivs med att vara i barngrupp när jag jobbar hur jag brinner för att arbeta med det jag gör när jag jobbar det är så himla mycket jag. Ska hämta William klockan 15:00 sen ska jag ta med honom till maxi ska posta paket, vet annars inte vad jag ska göra ikväll. TA det lugnt verkar vettigt. Sonens pappa kommer hit i alla fall.

Fick brev från sån där återträff för nian. Vet fan inte hur jag ska göra, ni som har 10 år efter högstadiet nu hur ska ni göra? Eller ja är nära kanske gör ska ha nästa år. Ska ni gå på återträff? Jag känner mig som värsta tråkiga kärringen om jag tackar nej liksom. Men det är så drygt, jag bor 10 mil bort är aldrig där uppe längre och känner väl inte direkt att jag vet vad jag ska prata med folk om. Känner mig så himla jag tjuren ferdinand typ. JAG trivs bättre hääär där jag kan lukta på blommorna, i mitt fall “jag trivs bättre här där jag kan vara mamma och slippa umgås med folk” . Haha, fy fan jag är en sån jävla osocial sate just nu. Kanske ångrar mig tills sista anmälningsdagen?
Har ni kanske varit på återträff?

Berätta! Gick ni på återträffen? Ska ni gå? Eller längtar ni tills ni får inbjudan tills tio år efter nian?
Varför gick ni / varför gick ni inte?
Klassfest inbjudan
HUR ska man göra?


6 kommentarer

 1. 2010-01-21 @ 16:01:49

  Jag gick inte på min återträff alls. Har flyttat från den stan för länge sedan och pratar inte med en enda gammal klasskompis, det är inga människor jag har lust att umgås med liksom…Så jag tackade glatt nej.
  Antar att det blir någon återträff för gymnasiet snart också, men samma där- vi har ingenting gemensamt och jag är en otroligt tråkig människa som hellre ugglar i min soffa den kvällen.

  Btw, den barnmässan du skrev om i min blogg, jag såg dig där då tror jag, vi var också där då.

 2. 2010-01-21 @ 15:52:16

  Jag tycker du ska gå. Kommer nog bli kul & träffa en del igen iaf & se hur alla förändrats. Som du inte sett efter skolan
  Själv fick jag aldrig ngn sådan inbjudan i fjol, så antar att d aldrig blev ngt. Knas..

 3. 2010-01-21 @ 13:40:51

  Glömde ju svara på din fråga om min tröja..=) Eller tunika är det. Vero Moda är den köpt på. Har 2 lika fast lite olika färg..Supersköna.

  Jag fick också en inbjudan till klassträff nyligen men jag skippar det. Det är med dom jag gick högstadiet med och det känns inte så aktuellt att hänga med dom..=)

 4. 2010-01-21 @ 13:15:43

  Usch.. återträff. Det kan dom glömma när den dagen kommer. För dig gäller åtminstone M**. Men att åka till O** och låtsas vara trevlig och social. Fy, nej.

  SV: Nja.. varken eller. ^^, Isåfall bara för att jag VET att du är det. Han är 24 nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: