Hälsa & motion Effektivdag.
Hälsa & motion

Effektivdag.

Började morgon med att städa som vanligt, sen lagade lunch sen drog jag och William ner till kopparstadens bobutik och skrev kontakt om p-platsen. SÅ sjukt skönt med egen p-plats nu kan sonens pappa parkera och stanna utan att vara så tidsbunden. Sen drog vi mot supermarket när jag såg att jag inte kunde hämta min boxer före 16.00 så då tog jag och William bussen till maxi och fikade lite. Om en halvtimme kommer sonens pappa och hämtar sonen och Anna kommer hit så ska vi till gymmet. SKA bli skönt, behöver verkligen gymma.

Var så längesen så ser fram i mot att bränna lite fett. Sen ska jag hem och äta tacosallad. Blir en soft fredagskväll. Vad ska ni göra?

 

Em mammas muppiga vardag.

På väg ner på stan, Slask och tö.

Maxi Falun

Lite stycke hoppbackar.

Fikade på maxi med Semla och munk. Är fredagsmys för mig och William.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: