Fika & måltider Sallad.
Fika & måltider

Sallad.

Nyss lagade jag till en jätte god rensa kylskåpssallad. Det jag gjorde var helt enkelt att kika vad jag kunde slänga i den, och resultatet blev riktigt gott även om jag var oroad över blandningen. Men det blev en blandning av massa olika smakar. William gillade den i massor. Han kom nyss hem så nu ska jag bege mig till soffan och göra honom sällskap framför bompa.

Salladens innehåll:

1 burk tonfisk
3 Bananer
2 Tomater
3 Salladsblad
10 cm Gurka
6 Ägg

Related Tags:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: