Hälsa & motion Motion och hjälpreda.
Hälsa & motion

Motion och hjälpreda.

Hjälpte Anna med det sista i hennes lägenhet. Men först tog vi en promenad runt knoppen. Känns skönt behöver verkligen röra på mig och nu när jag börjat tränat känns det helt rätt att ta promenaderna också. Ätit smootie och druckigt té idag. Ska ta och laga i ordning någon middag strax William kommer hem snart så. Funderar vad man ska göra, ska nog slänga ihop något nyttigt, vill bara ner mina kilon nu. Har ju tid på mig men har sagt fem kg tills den 11 Februari och då ska dom FAN bort också. Jag ger mig inte innan dom brunnit av min kropp. Har gått ner 2 kgn av dom på två veckor (av icke julkilon alltså) julkilona inräknade blir det faktiskt 4 kg. Men i alla fall nu är det 3 kg kvar och dom jävlarna ska bort borde fan inte vara så svårt 2½ vecka kvar så tre kilon på dom borde jag faktiskt kunna lyckas med. Det är också vad jag tänkt göra. Äter lite GI kost skulle man kunna säga.

Här är lite kort från min och Annas promenad. Vi gick förbi gamla kyrkogården och kikade.

Jag och Anna kikade på gravar. Vi tyckte denna var fin och bekostad.

Fina Anna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: