Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Grubbel snubbel.

Nyss lagt sonen. Vi såg ponnyakuten innan läggningen sen blev det raka vägen i säng. På torsdag ska jag till Ikea med Anna. Måste spana vad jag vill köpa, lampor behöver jag det är ett som är säkert.

Känner mig annars rätt trött, tror det blir en tidig kväll. Så fort William somnat ska jag också göra desamma. Sa även till sonens pappa att jag vill ha tillbaka mina borrar idag, tänkte borra upp mitt vitrinskåp på väggen, får se vad för glas jag ska ha där. Blir i alla fall några fin glas tänkte jag. Kanske även borde satsa på att bli vuxen och köpa hem lite viner och stoppa in i skåpet, jag har aldrig alkohol hemma fast man borde de, sånt är vuxenhet på något vis. Fast finns väl många som anser att det är jävligt ovuxet att ha alkohol hemma? Antar de folk brukar tycka det mesta är ovuxet så det lär ju vara en tolkningsfråga.

Vad pysslar ni med ikväll?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: