Det bästa med syskon är att det är dit man dumpar sina saker man tröttnat på. Man säljer grejor eller ger bort och vips får man pengar eller plats för nya saker. Jag är vad man skulle kalla det en samlare, fast jag gör mig av med saker också. Nu sålde jag precis mitt hemmabiopaket till lillebrossan för 100 kr. Det var 2 stora högtalare och 2 minde, en förstärkare och 2 extra små högtalare som jag inte tyckte gav tillräckligt med ljud. JAG hatade dom där högtalarna, tyckte aldrig riktigt att dom passade in i mitt hem, gillar inte när det står överflödigt med prylar över allt, gillar liksom inte plåtter får lite skabb av sånt. Nu fick ju William ett PS3 i julklapp och den har samma funktion som dvd-spelaren hadde den går att se på film på , förutom då att dvdn inte kunde spela blue-ray, då passar den bättre hos lillebror känner jag.

Klockan är sent, vilket en en av sviterna när man sover dåligt, man ställer om kroppen och klockan i kroppen. Jag är också en nattuggla vilket gör det svårt för mig med tidiga mornar och jag stannar därför gärna uppe till sena kvällar. DUMT dumt.

Jag fyller snart år, och jag önskar mig målarfärg eller tapeter till mitt vardagsrum. Jag önskar också att någon kunde hjälpa mig fixa allt. JAG är en fegis. Har ju aldrig fixat med tapeter innan, tänk om det bli fult osv. Jag törs inte, men vill ha bort mina skräckinjagade tapeter från 1990-talets slut början på 2000-talet. Jag önskar man kunde förklara för bovärden att jag önskar neutrala färger, vitt inget plotter med färger som går ur modé efter 10 år utan vita tapeter som man kan ha år ut och år in, men värden förstår väl inte sånt. Dom ser ju på kostnaderna. FAN känns inte roligt att betala 2200:- kr för att få känna glädje varje gång man kommer in i vardagrummet, men det kanske är värt de? Tyvärr kommer inte jobbet med tapeterna göra sig själv. HEHE

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: