Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
IBS & Magproblem

En sån där glad.

Fan jag är sjukt förstoppad. JAG begriper inte varför. Alltså jag rör på mig, äter fibrer och tycker jag dricker lagom med vatten? Kanske ändå dricker för lite vatten. Hatar förstoppning får panik känns som man inte gör annat än längtar efter att gå på toaletten. Läst lite att laktos kan påverka på det här sättet också, dock försöker jag ju undvika laktos så mycket det går, men visst jag slarvar ibland lär väl sluta med de.

Annars sov jag som en stock i två timmar på soffan förut idag. Kände soft, behövde verkligen sova. Gick med Lisa på stan och tjatade på henne att skaffa en blogg så jag kan få läsa lite, älskar att snoka i bloggar är KUL. Insett sen jag köpte mina fejk uggs att jag går snett med fötterna. Alltså jag går inåt med dom, trampat sönder uggsen så gick in och köpte nya sulor och det kändes rent av konstigt att gå med inläggsulor för dom rätade upp foten typ. Har inget minne av att jag gått inåt med fötterna förut, men ja antar att det kan bli så kanske? Fick ett roligt brev idag. Vill inte gå in på vad det stod i brevet innan jag vet mer ingående men jag blidde himlans glad! Ni får veta i sinom tid.

Syndat idag, åt pizza med Lisa och sen kom sonens pappa hit med donken mat. Jaja, dumt av mig men ätit nyttig mat hela helgen förutom i fredags när jag unnade mig godis. Men nu är det stopp på onyttigheter resten av veckan. Imorgon bitti blir det en lång promenad igen, funderar också på att gå till gymmet och träna lite yoga. Ikväll ska jag gå till sängs med shakespears othello och imorgon ska jag läsa Liv. Allt detta ingår i seminariet vi ska ha på onsdag. Mycket litteratur den här terminen och väldigt mycket att läsa, jag gillar det. JAG vill ha något att bita i och det är något jag saknade på den lekande och den språkande människan. Vissa gillar lugnt tempo jag behöver mycket litteratur och mycket att fundera på för att hålla kvar intresset. Antar att jag är smått galen. Imorgon lär jag också se Kill bill 2 har inte ens sett kill bill 1 men jaja, de blir nog bra. Såg familjen annorlunda idag, råkade ju se de förra veckan och gillade den, spännande att se andra familjer. Men hade inte kollat om jag inte sett ”halv åtta hos mig” eller är det dig? Fan glömmer jämt de där. Gillar den serien, älskar att kika på god mat. JAG älskar mat, även om maten alltid är en ständig fiende för mig.

Hjärtat sover, och jag ska snart göra desamma. Lär väl ta igen det jag missade igår. Funderar på att ställa klockan på sex istället för sju, då kanske man vaknar upp mer på morgonen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.