Dark Mode Off / On
Ett dalaliv

Ikea & Shopping och jävla sänghelvete.

Igår hade jag ingen tid över att blogga. Istället roade jag mig med att vara till Ikea med Anna. Blev shopping och besvikelse lampan jag tänkt köpa fanns inte längre på Ikea Valbo, jävla skit affär är jämt så där. Så fort man är på ikea i valbo har dom inte ett skit, man borde satsa på att åka till Uppsala eller Västerås kanske. SURAR på Ikea Valbo.

Blev i alla fall en massa fint, gick även på valbo köpcentrum där köpte jag ett par fejk uggs på crispin och en tröja på bikbok eller vad det heter. Såg ett par snygga byxor, jag tog upp ett par i L och dom var så små att dom BÖR vara S, jag har alltid medium annars men medium fanns inte hade nämligen varit jävligt intressant att jämföra, i alla fall Anna tyckte jag skulle prova dom och jag fick inte igen knappen haha jag sa ju DE helt sjukt! Jag har aldrig haft L i hela mitt liv på kläder. Så man undrar ju va XL är i deras affär Anna blev skit arg och undrade vad dom hade för skev bild på människan om jag var för stor för en L när jag alltid är medium annars. Jag var dock inte speciellt förvånad för deras kläder är minimala har sett det förut. Anna sa att hon velat skicka in sin lillasyster där som är jätte smal och kolla vad hon drog i kläderna, för förmodligen passa i L utan problem. Det är sjukt, okej om det nu var så att jag passat i L men när L är för litet och jag normalt badar i L kläder. Tycker mest det känns pinsamt och samtidigt tragiskt att man har den synen på människan storlek.

I alla fall fick jag med sängen till sonen, den gjorde mig galen igår så den är nästan klar men igår kväll fastnade en plugg som gick sönder. JAG är nu arg på säng jäveln och anser att det är sängen det är fel på och inte min snickarkonst! Får se om man kan få hjälp av någon sen.

Anna och jag drog till Maestro sen och där köpte jag mig en kycklingsallad. Sen åkte vi hit, tog med mitt paket från ellos och där passade varenda plagg, inte för jag trott annat men ändå, jätte fina kläder var det och jag bokstavligt talat älskar mina nya jeans och skinnjackan.

Ska väl duscha nu, och STÄDA. Ser för jävligt ut över allt med alla ikea kartonger och små skit.

 

Ostkupa, Ett sett med verktyg och en bakfrom med formen av en dalahäst. Den ska jag göra min tårta i.

Ljushållare

Lackhylla ska upp ovanför soffan. Bry er inte om dom fula tapeterna, är dom jag vill byta till ljusa.


Tröja från bikbok eller vad det heter.

Mat på Ikea. Var dock en besvikelse. Kotleterna var KALLA!
Nya skor.

4 Comments

  1. 2010-01-29 @ 22:56:05

    sv: vi gör så att vi steker köttfärs å har i tacokrydda å har sen i krossade tomater, har även i lök å annat smått å gott om man har det hemma sen delar man antingen stora paprikor på hälften eller skär av toppen, sen kokar du dom ca 3 min, sen e det bara å ha i köttfärsfyllningen å ha riven ost på å stoppa in i ugnen på 225 grader tills det fått färg å sen har vi tacosås å gräddfil till å nån god sallad gött som fan=)

  2. 2010-01-29 @ 12:14:50

    Ohh, sicken söt bakform, den missade jag! Får skriva upp den och en ostkupa på nästa shoppinglista.

    Vad fick sonen för säng? Hoppas du får hjälp att fixa med den trasiga pluggen, så himla trist när saker och ting inte går enligt planeran…

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: