William Småbarnåren Lite av dagen.
Småbarnåren

Lite av dagen.

Lisa skrev till mig på msn så vi bestämde oss för att dra till donken, William var nog nöjd med det. Efter de gick vi till maxi köpte ett viva pinata spel till William, tyvärr kunde han inte spela de på sin datorn men han ska få sin pappas gamla så det kommer nog lösa sig med tiden. Min bror kikade förbi här så jag bjöd honom på tacopaj, sonens pappa kom också och hjälpte till med Williams säng. Så nu är den klar, dock saknades tre saker så jag ska ringa och “skälla” på Ikea imorgon bitti. William sover nu första natten i nya sängen och han tycks trivas bra där.

På maxi handlade jag lite duschtvål och venus hyvlar. Sen gick vi till apoteket där jag köpte linsvätska och såna där produkter för rakning som ska vara bra, lika bra att prova. Köpte även body lotion Apoliva för kroppen, oparfymerat fick det bli. Känns som att oparfymerat är bättre än parfymerat. Någon tanke jag har, men jag ska undvika starka dofter också i och med min astma. Nä nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon åker min lackhylla på på väggen.

 

1 Comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: