Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Författarens egna ord.

Slänga in litet inlägg.

Sitter och tråkar. William sover och sonens pappa har nyss åkt hem till sig. Lagade riktigt god mat idag, kände bara för att laga något nytt. JAG är en fegis, trös knappt laga något alls men slängde ihop en röra och det blev JÄTTE gott, hade klyftpotatis till. Sonens pappa tyckte det var jätte gott, till de hade jag en sallad med körsbärstomater, salladsblad, avocado, och gurka. Ni kanske vill veta vad jag hade i röran?

Jag tog 2 kyckling filér och la i ugnen på 225 grader. Lät den vara därinne i en halvtimme sen tog jag ut dom och stoppade in klyftpotatis i ugnen istället. Skar bacon och slängde i stekpannan, hade över 2 burkar creme fraiche och blue cheese över baconen sen hade jag i en pressad vitlöksklyfta, lät detta börja puttra lite under tiden tog jag kycklingfilérna och skar dom som tärningar och slängde sedan ner dessa i röran. Lät det puttra lite för att sedan ta min gratängform och slänga ner röran i. Sen skickade jag in formen i ugnen i 10 minuter och tog ut. BLEV sjukt gott, rekomenderar er verkligen att prova. Tog dock ingen bild på maten, man jag kommer göra den fler gånger så då kan ni få se resultatet då, sallads valet till blev också lyckat.

4 Comments

 1. 2010-02-22 @ 13:36:31

  Jag hatar också den här jäkla kylan och vintern. Bäst är sommaren och tidig höst!!!
  Nu är det ju lite för mycket snö, var värsta kaoset när jag var ute och körde bil tidigare idag.

  Tänkte bara säga att bloggen blev jättefräsch och fin!

 2. 2010-02-22 @ 12:49:38

  Vad fint du gjort härinne. Jag är inte heller såå mkt för vintern & snön. Det är kul ett tag & alla årstider har väl sin charm. Men det har blivit lite mycket nu. Längtar oxå efter vår & sommar!

 3. J

  Snygg din blogg blev, har inte kikat in sedan du gjorde om! Min lilla 4-åring kommenterade dina foton med ”Åhh, vad cool hon är, eller hur mamma?”.
  2010-02-22 @ 09:58:29

  Jag är heller inget fan av snö och kyla, trivs bäst på våren och sommaren…Nu har vintern varit alldeles för lång men man får inte gnälla för folk, det är ju faktiskt vintersäsong och vi ska vara glaaaada att barnen får leka i så mycket snö.
  Nä, nu vill jag ha vår!

  Fin Me&I-tröja du fått hem förresten, den färgen är så fin, lyser verkligen upp!

 4. 2010-02-22 @ 09:30:37

  sv:haha ja då var man ung å stor i käften å för den delen hihi men man hade nog ganska skoj vill jag minnas
  ja jag tycker åldern får stanna av nu, det går på tok för fort snart e vi 30 kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: