Ett litet inlägg.

Somnade vid elva igår, vaknade av att William ropade Mamma MAMMA, då var klockan 3 min i sju så sa att du det är morgon så vi ska gå upp, han blev skit sur och surade ett tag här hemma. Inte alls glad över att han sovit hela natten i sin säng. Jag tror faktiskt han sover väldigt bra där. Jag undrar om den där sänghimlen han har över sängen kanske dämpar ljud så han sover bättre, sen vi flyttade hit har han alltid gått upp till mig vid tre på nätterna, nu tycks han sova riktigt skönt och länge i sin säng.

Ska bjuda Anna på pizza vid tolv idag, själv ska jag ta en sallad. Ska se om dom kanske har någon räksallad eller så. Sen måste jag leta efter pjamas och nån form av varm jacka eller tröja att ha under overallen åt William. Ska även glena lite på det sista av reorna som är var. Får hoppas Anna vaknar någolunda tidigt nu när hon jobbat natt.

Vad ska ni göra idag då?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

6 thoughts on “Ett litet inlägg.

 • 27 januari, 2012 at 16:33
  Permalink

  2010-02-01 @ 22:58:38

  Åh, vad roligt! Det är ju super med en bredare utbildning, så man kan variera sig lite. Låter bra att du trivs med skolan, får väl se om det blir Högskolan Dalarna för mig med eller om det blir KY.

  Våran dag har varit kanon, så skönt att slippa gå och tjata på varandra hela dagarna, nu är det mer kvalitetstid Känns faktiskt bra att ha dem hos dagmamma, de är ju såpass stora nu och det blir inga långa dagar bortsett från just måndagar

  Reply
 • 27 januari, 2012 at 16:34
  Permalink

  2010-02-01 @ 19:29:57

  Aha, då har vi liknande erfarenheter
  Vad spännande, för vilken åldersgrupp ska du bli lärare? När är din utbildning färdig?
  Vi bor i Borlänge, mitt i stan

  Gick faktiskt superbra idag, trots att jag kommit in som reserv och de andra redan gått två veckor så ligger jag redan före i svenskan, hur det går med matten behöver vi inte prata om
  Hoppas ni har haft en bra dag!

  Reply
 • 27 januari, 2012 at 16:34
  Permalink

  2010-02-01 @ 20:17:03

  Å jag tror jag kryper ner i din sons säng. Önskade mig alltid en sänghimmel när jag var liten men fick aldrig någon. GRRRRR!!!
  Kram

  Reply
 • 27 januari, 2012 at 16:35
  Permalink

  2010-02-01 @ 15:30:20

  fick en ny tid den 10 feb på eftermiddan!

  Reply
 • 27 januari, 2012 at 16:35
  Permalink

  2010-02-01 @ 11:38:19

  nä, det är ju inte det. haha… ska se om man kan skjuta upp det ett år kanske istället.. gjorde det förra året nämligen.
  o jag är inte ens 23 än! fick brev om att hejhej alla kvinnor mellan 23 o 60 ska gö cellprov blah.. gha. åldersnoja har jag redan, men inte fan är jag 23 än iallafall. haha..
  mmmh, pizzaaa… och sallaaaad… gottigt. idag blire o glömma bort vad jag ska gö, sen kommer jag nog somna framför medium ikväll. haha… pöss

  Reply
 • 27 januari, 2012 at 16:36
  Permalink

  2010-02-01 @ 10:43:46

  Hej Madde!
  SV: Jag driver eget som frilansande dekoratör kan man säga, men uppdraget som börjar idag är som marknadsunderskötare åt systembolaget. Finns något som heter Nöjdkund- vad kunder tycker om systembolaget, service, sortiment, personal mm. Har du vägarna förbi bolaget i Falun idag erfter 15 så kika in vettja
  Kram kram

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: