Hämtade William från hans förskola, la mig på soffan bredvid honom och innan jag visste ordet av sov jag. Haha, sonens pappa ringde och bad oss komma ut för vi skulle till stan så vi klädde på oss och väntade in honom. Hoppade in i bilen och åkte till Ingarvet först, sen drog vi ner på stan. Sonens pappa sprang in på fotoaffären och skaffade nytt kort till körkortet själv sprang jag till synsam och skaffade nya linser , gick över till Falan Gallerian och kikade, sonens pappa köpte inlägg till sonens skor, gick till maestro där jag bjöd sonen och hans pappa på pizza samt kebab. När vi satt där kom ett gäng med fjortisar (killar) förde ett jävla liv och hade upp ett bankkort som dom satt och skröt om att dom snott av någon, dom satt precis brevid oss, kände sån där obehagskänsla framför allt när dom kommer och sätter sig bredvid oss när man har med sig William, sen ramlade den ena av stolen och jag kände hur jag nästan började skratta men höll mig. William bara VAD gör dom för nått? Han var helt chockad vilket jag förstår han tyckte väl dom var vuxna och betedde sig värre än ouppfostrade ungar. Sen drog dom vidare så sa William “JAG började nästan skratta när han ramlade av stolen men jag höll mig” sonens pappa sa att de var duktigt till sonen, de tyckte jag med. JÄVLA ungar att hålla på, skrika och sno bankkort av folk sånt där är fan obehagligt.

Sen satte det sig en tant bredvid oss, hon skulle ha sånt där konstgjort socker vad heter det? Ja men sånt där som finns i blå askar och smakar SNUSK bokstavligt talat till sitt kaffe, William frågade henne vad är det där? Hon sa då det är konstgjort socker, när vi sedan lämnar Maestro säger William, JAG tror jag är konstgjort ibland. HAHA, han fick alltså höra ett nytt ord och sånt måste ju prövas.

Vi gick vidare till Åhléns och kikade lite hittade lite fint men var för snål för att handla, är ute efter fina barn sängkläder nu när sonen fått ny säng. Drog till citygross sprang runt där en stund hittade en stor låda med filmer för 19,50 där fanns jag 1 Bert film med 2 dvd:er i, den fick följa med hem. Sen i 10 kronors lådorna hittade jag en pensel, roller och sån där låda vet inte vad det heter. Nu ska jag köpa vit färg och sen ska jag måla om mitt vitrinskåp samt en hylla till helgen. Ha något att pyssla med medans sonen är hos sin pappa. När vi var på citygross gick vi förbi hyllorna med storpack produkterna också. SÅ kul, slänger upp bilder därifrån samt sonens pappas roliga kommentarer. Våran humor med andra ord.

Eftersom jag fyller år snart tyckte sonens pappa jag skulle köpa mjöl till mitt bakande. 25 kg tyckte han var lagom 😉

Sonens pappa fyller 30 i juni och i födelsedagspresent önskar han sig denna stora burk med champinjoner.


Pensel och dvdfilm.

GLÖM inte att skriva i varför man ska läsa just din blogg.


3 kommentarer

  1. 2010-02-03 @ 13:27:29

    Haha, jag älskar att kolla på alla storpack när vi handlar där, det finns såna mysko saker att handla i megapack.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: