Dark Mode Off / On
Informationsteknik

Reklama din blogg.

Tänkte göra ett inlägg här där ni får göra reklam för just eran blogg, beskriv vad bloggen handlar om, syften med bloggen och allt annat roligt du kan komma på. Jag kommer sedan på fredag Publishera varför ni tycker eran blogg är läsvärd här i bloggen i ett inlägg. För att vara med måste ni länka tillbaka hit (jag kollar så ni gjort det) . Ni får fler läsare och jag får reda på varför jag just ska läsa din blogg. Läser jag redan din blogg lämna ändå kommentar i det här inlägget, jag kommer ta med inlägget så fler börjar läsa det ni skriver också. KUL va?! Klart ni vill vara med!

Så lämna kommentarer nu och motivering om VARFÖR just jag och alla andra ska läsa just din blogg!

3 Comments

  1. 2010-02-06 @ 22:02:07

    Men ååååååååååååååååh.. Jag är senil eller så kan jag inte läsa.. Missade att man skulle länka tillbaka men jag lovar att göra det nästa gång. Sorry!
    Hoppas du har haft en bra lördagskväll!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: