Nu har jag gjort morgonrutinerna, William har spelat Wolverin, riktigt duktig är han på tvspel föräldraskryt AB. Bara han satte sig ner visste han precis hur han skulle göra.

Sen så målade jag undersidan på hyllan, den är snart klar. Ska bara torka och sen så ska jag sätta upp den på väggen. JAG är nöjd skrytmåns som min lillebror brukar kalla mig. Hehe, är väl bra att man tycker man gjort något bra också. Sen blir det att börja fixa med vitrinskåpet. TROR det kommer bli jätte fint faktiskt när det är VITT. Jag älskar verkligen vitt, sen måste sonens pappa hjälpa mig få upp den på väggen. DET är ett as tungt skåp inget man får upp själv och sen är det betongvägg och sånt avskyr jag att borra i. Gör mig galen efter bara någon sekund. Alla har vi olika saker vi INTE riktigt går ihop med tror jag.

Sen vill jag ha nya blommor. Skulle behöva nya att sätta i mina fönster för just nu känns det som jag behöver få in lite vårkänslor hemma. Blommor brukar ge vårkänslor tycker jag. Som min favoritblomma gullvivan, när jag ser den då blir jag helt varm i kroppen och går tillbaka tills jag var 6-7 år och satt utanför min mormor och morfars hus bakom syrenbuskarna och plockade gullvivor och dom jag inte plockade brukade jag leka var små gula klockor, mina my little ponys var med där i leken och jag hade det så mysigt. Min favoritplats av alla i hela världen var det, precis bakom där dom buskarna i min egen hemliga vår och fantasivärld, antar att det är ett slags FLOW moment som alltid kommer ligga mig varmt om hjärtat. Därför, ändå sen jag flyttade till det här huset för över 3 år sedan och upptäckte gullvivorna bredvid huset brukar jag gå dit på våren och bara kika och fotografera det jag sett. Jag blir helt varm i kroppen av att tänka på såna här saker. JAG vill se gullvivor. Barn brukar dock bli gladast när dom ser tussilagos, önskar jag var en av dom mammor som kunde plocka in blommor mitt barn plockar och sätta på köksbordet, sommarblommor och vårblommor. Tyvärr kan jag inte de, jag har allergi och astma och såna blommor går därför inte att äga. Jag lär leta bland blommorna på olika affärer för att se vad jag kan ha, alla går nämligen inte för mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: